Hercules P13 komeaan voittoon kotikentällä
P13 (2011)Julkaistu: 28.04.2024 12.22

Lauantaisessa pelissä Hercules Juniorit P13 kohtasi Jyväskylän Holstin Dynamon Linnakankaan tekonurmella. Kenttä ja sää olivat mainiot. Hyvän alun jälkeen kotijoukkueella oli haasteita päästää pelaamaan omaa peliä. Vauthia ja haluja riitti mutta koneesta ei saatu parasta irti. Hody sai rangaistuspotkumaalin kun 25 min oli pelattu. Tauolle mentiin 0-1 tilanteessa. Valmennus teki muutaman muutoksen kenttäkuvioihin ja se tuotti tulosta. Onnistumisia alkoi tulla ja joukkue teki 5 maalia 25 minuutin sisällä, maalintekijät Kerola (2), Haliti, Alatarvas ja joukkueen kapteeni Kauppinen. Komeaa 5-1 voittoa myöten joukkue otti ainakin hetkellisesti kärkipaikan Pohjoisen liigan sarjataulukossa. Nautitaan voitosta ja sitten hyvät harjoitukset kohti ensi sunnuntain peliä VIFK:a vastaan Pateniemen tekonurmella klo 13.00. Tervetuloa katsomaan!