Tällä lomakkeella ilmoittaudut Hercules-maalivahtileirille!

Edellytämme, että pelaajalla on jalkapallon peli- tai harrastepassi sekä jalkapallotoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Mikäli perut osallistumisen viikko ennen leiripäivää, palautamme osallistumismaksun. Mikän perut osallistumisesi myöhemmin, palautamme osallistumismaksun ainoastaan terveydellisistä syistä, jolloin vaadimme lääkärintodistusta. Näissä tapauksissa ole yhteydessä toimisto@herculesjuniorit.fi

Tällä lomakkeella ilmoitat ryhmäsi Five-a-Side Football -turnauksiin! Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen turnausiltaa. Otteluohjelmat julkaistaan turnaussivustolle viim. kaksi päivää ennen turnausta.

Osallistumisen peruutuksen viikko ennen turnauspäivää. Ilmoita tästä osoitteeseen antti.kiviniemi@herculesjuniorit.fi. Tapahtuman laskutus tapahtuu ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

 

Lisätietoja: Antti Kiviniemi, 050 3219980, antti.kiviniemi@herculesjuniorit.fi

Tällä lomakkeella varaat ja maksat yöpymisen matkailuvaunulla tai -autolla Hercules Vaunuparkissa osoitteessa Pelaajapolku 3, Kempele. Varaus maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Tällä lomakkeella varaat ryhmällesi Minigolf-session Kempeleareenalta (Pelaajapolku 3, Kempele). 

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Hercules-leireille!

Edellytämme, että pelaajalla on jalkapallon peli- tai harrastepassi sekä jalkapallotoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Mikäli perut osallistumisen viikko ennen leiripäivää, palautamme osallistumismaksun. Mikän perut osallistumisesi myöhemmin, palautamme osallistumismaksun ainoastaan terveydellisistä syistä, jolloin vaadimme lääkärintodistusta. Näissä tapauksissa ole yhteydessä toimisto@herculesjuniorit.fi

 Lomake sulkeutuu 20.04.2025 23.00

Tällä lomakkeella varaat ruokailut Herculescupiin 2025. Varaa ruokailu joukkueellesi viim. 20.4.2025. Ruokailut laskutetaan turnauksen jälkeen.

Hinta: 10,50€ / aikuiset, 8,50€ / lapset alle 13-v

Tällä lomakkeella ilmoitat seuralle lapseen kohdistuvasta epäasiallisesta käytöksestä.

 

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen ja iloa tuottava seura kaikille. Seurassamme työskentelevät ja vapaaehtoiset lasten ja nuorten kanssa toimivat aikuiset ovat sitoutuneet seuran sääntöihin ja toimintaohjeisiin, joiden tarkoitus on ennaltaehkäistä kaikenlaista epäasiallista käyttäytymistä seurassamme.  

Antamiasi tietoja käsittelee toiminnanjohtaja ehdottaman luottamuksellisesti. Voit kertoa asiasta myös nimettömästi. Mikäli haluat kertoa asiasta mieluummin toiselle henkilölle, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai valmennusjohtoon. Yhteystiedot löydät seuran etusivulta.

Tällä lomakkeella voit hakea töihin Hercules Junioreihin. Mahdollisia tehtäviä ovat mm. laji-, maalivahti- ja fysiikkavalmentajan tehtävät ja kenties valmennuksen johtotehtävät. Lisäksi muita tehtäviä voi tarjoutua seuran hallinnossa.  Hakemuksen täytettyäsi pyrimme olemaan yhteydessä mahdollisimman pian. 

Tällä lomakkeella ilmoitetaan pelaajan oman vakuutuksen käyttäminen kaudelle 2024. Lomakkeen täyttäminen on pakollista, jos ilmoittautumislomakkeella on ilmoitettu pelaajan oman vakuutuksen voimassaolosta. Tällöin seura ei hanki pelaajalle Palloliiton vakuutusta. 
 
Huoltajan on tarkistettava että pelaajalle on hankittu vakuutusyhtiöstä oma tapaturmavakuutus, joka korvaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla kauden 1.11.2023–31.12.2024 välisenä aikana. Tarkistettava on myös, että vakuutus on voimassa myös siinä iässä, minkä pelaaja täyttää kauden aikana.

 
Tarvitset tähän ilmoitukseen vakuutusyhtiön nimen ja vakuutuksen numeron. Varaudu ilmoittamaan myös PalloID, jos sellainen on olemassa. PalloID:n selvittämisessä ota yhteyttä aiempaan seuraasi.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Hercules Junioreiden toimintaan. Uusien toimintaan liittyvien pelaajien huoltaja täyttää lomakkeen, kun pelaaja valittu joukkueeseen ja on päättänyt siirtyä seuraan. Seuran kausimaksut, niiden kattamat toiminnot sekä maksuperiaatteet on kuvattu täällä.


Alaikäisen pelaajan kohdalla laskutettavaksi lisätään 1. huoltaja. Tätä koskevat muutokset ilmoitetaan erikseen joukkueenjohtajalle. Laskuja ei voi jakaa vanhempien kesken. Liittyessään toimintaan pelaaja ja pelaajan vanhemmat sitoutuvat seuran toimintaperiaatteisiin ja kausi- ja joukkuemaksuihin. 


Pelaajan oma puhelinumero suositeltava ilmoittaa joukkueen pikaviestintäkanavia varten (esim. Whatsup), mikäli pelaajalla on vanhempien suostumus käyttää ko. viestintäkanavia. Samoin sähköpostiosoite, mikäli pelaajalla on vanhemman suostumus käyttää Jopoxin Pukukoppia.


Seura hankkii jokaiselle pelaajalle pelipassin, joka laskutetaan pelaajan huoltajalta. Seura hankkii myös Palloliiton vakuutuksen, jos pelaajalla ei ole omaa tapaturmavakuutusta, joka kattaa jalkapallon kilpailutoiminnassa, harjoittelutoiminnassa ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, täytä sähköinen VAKUUTUSILMOITUS (avaa valmiiksi uudelle välilehdelle ja täytä mahdollisimman pian).

Siirry alta vastaamaan ja valitse ensimmäisenä joukkue, johon liitytään.

Lisätietoja: toimisto@herculesjuniorit.fi

Tällä lomakkeella ilmoitat tietosi seuralle Jopoxiin ja Pelipaikkaan rekisteröitymistä varten. Täytäthän tiedot huolellisesti, kiitos.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Hercules Junioreiden joukkueiden avoimiin harjoituksiin. Avointen harjoitusten ajankohdat löydät joukkueiden kotisivuilta. 

Valitse joukkue, jonka avoimiin harjoituksiin olet ilmoittautumassa. Sen jälkeen täytä vähintään pakolliset tiedot mahdollisimman tarkasti, kiitos.

Lisätietoja: toimisto@herculesjuniorit.fi

Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä