Hercules Junioreiden joukkueissa pelaajia koulutetaan toimintaan, missä painotetaan entistä enemmän kilpailullisuutta. Tärkeänä osana pelaajakehitystä on riittävän tasokas ja kilpailullinen sarja. Tavoitteenamme on, että jokainen ikäluokkamme pelaa kansallisesti korkeimmalla sarjatasolla ja kohtaa Huuhkaja- ja Helmariliigassa tapahtumissa myös kansainvälisiä joukkueita.

Joukkueemme osallistuvat jokaisessa ikäluokassa Liiga Pohjoisen karsintaan selkeänä tavoitteenaan sarjapaikan ansaitseminen. Lisäksi tavoitteenamme on osallistua Huuhkaja- ja Helmariliigan tasolla 4-5, jolloin mittaamme tasoamme kansallisia kärkijoukkueita vastaan.

Pelaamme myös alueellista sarjaa jokaisessa ikäluokassa. Sarjat määrittyvät pelaajakehitystä mahdollisimman hyvin palveleviksi – joko oman ikäluokan tai vuotta vanhempien Ykkönen. Tyttöjoukkueissa on mahdollista arvioida myös sopivaa poikien sarjaa. Ykköseen. Alueellisessa sarjassa on myös mahdollista tehdä yhteistyötä peräkkäisten ikäluokkien välillä sekä tyttö- ja poikajoukkueiden välillä.

Seurayhteistyö on mahdollista kaikessa kilpailutoiminnassa, jossa huomioidaan pelaajien yksilölliset tarpeet sekä yhteistyöseurojen omien joukkueiden kilpailutoiminta


Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä